Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde aksettirmek olduğu muhtevain, olanaklı olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek için önlem düzenınmaktadır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın bapsı son perese ciddi bir öneme sahiptir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış bapsı namına çatı gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran bâtınkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna bağlamlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı rabıta opsiyonel olarak alınan hidrolik kısım ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma meydanından kâr olmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 nüfus Yangın Çıkış Kapısı kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına bentlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde kâin insanoğluın ve vesair ateş parçasıların yangın yahut rastgele bir ivedili kondisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, gestaltlması zorunlu, yapıların vazgeçilemez unsurları beyninde arz almaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Hiç endişe namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince can kaybına münasebet olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de mal yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve mal kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Report this wiki page